Žujović (LDP): Lično ćemo sprečiti Šešeljev skup u nedelju u Hrtkovcima

"Potrebno je da se građani sami organizuju i zaustave divljanje osuđenog ratnog zločinca Šešelja i njegove nasilne horde"

03. maja 2018

Član Predsedništva Liberalno-demokratske partije (LDP) Đorđo Žujović najavio je danas da će aktivisti te stranke lično sprečiti lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja da u nedelju, 6. maja, u selu Hrtkovci, „napravi bilo kakav performans ili pokuša da širi mržnju i opet poziva na nasilje“.

„Lično ćemo sprečiti Šešelja da u nedelju napravi bilo kakav performans ili da pokuša da širi mržnju i opet poziva na nasilje. Mora da se zna da u ovoj zemlji ima više pristojnih, normalnih i savesnih građana od putujućeg cirkusa Vojislava Šešelja, koji je samo hrabar nad nemoćnima i onima koji su u tom trenutku manjina“, naveo je Žujović.

On je u pisanoj izjavi ocenio da država očigledno nema mehanizme ili ne želi to da uradi, zbog čega je potrebno da se građani sami organizuju i zaustave, kako je naveo, „divljanje osuđenog ratnog zločinca Šešelja i njegove nasilne horde“.

„Srbija nije zemlja nasilnika, zločinaca, primitivaca i nikako ne smemo mirno da gledamo dok se povampiruje Vojislav Šešelj koji, u panici i nevolji, pokušava da pronađe nove žrtve svoje sulude politike, dok se organi ove države ponašaju vrlo tolerantno prema nekome ko je osuđen pred Haškim sudom i kao takav nedostojan mesta u političkom životu Srbije“, dodao je Žujović.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Božanstvo
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga