Zoran Šćepanović novi predsednik FK Vojvodina

Zoran Šćepanović je novosadski privrednik vlasnik marketinške agencije "Maxim & Co" i suvlasnik broda "Skiper", a stajao je i iza osnivanja Novina novosadskih

18. juna 2014

Skupština FK Vojvodine večeras je izabrala za novog predsednika Upravnog odbora Zorana Šćepanovića pošto je Kosta Hadži juče podneo ostavku, svega mesec dana nakon imenovanja.

Izbor Šćepanovića bio je jednoglasan sa 32 glasa za.

Zoran Šćepanović je novosadski privrednik vlasnik marketinške agencije „Maxim & Co“ i suvlasnik broda „Skiper“, a stajao je i iza osnivanja Novina novosadskih. Njegovo ime se i pre devet meseci spominjalo u istom kontekstu, a 021 je o tome pisao u više navrata.

Šćepanović je ranije za 021 rekao da bi, u slučaju da preuzme rukovođenje „starom damom“, klub bio organizovan kao skup ljudi kojima je Voša na srcu. „Sportski aspekt bih kompletno prepustio struci, a direktori i sekretari bi sa mnom radili na finansijskom delu. U svakom slučaju, išli bismo prema unapređenju odnosa sa gradom, privatnim firmama i uticajnim političarima“, kazao je Šćepanović.

Hadži je juče naprasno dao neopozivu ostavku obrazlažući taj potez činjenicom da nije dobio obećanu podršku. Međutim, javnost je ostala uskraćena za detalje. Prethodno se Osnovni sud u Novom Sadu proglasio se nenadležnim oko spora između dve skupštine FK Vojvodina i predmet prebacio Privrednom sudu koji je uveo privremene mere u novosadski klub. U obrazloženju se kaže da je jedini legalni zastupnik Kosta Hadži i da će ta privremena mera trajati do pravosnažnog okončanja postupka.

Na vanrednoj izbornoj skupštini izabran je i novi sekretar kao i osam članova odbora, koji će već sutra imati zvanično zasedanje, jer za nešto manje od mesec dana fudbalere Vojvodine očekuje početak nove sezone i utakmice na domaćoj i evropskoj sceni.

(021)

 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga