Završen Exit, počinje Sea Dance

Morski deo „Egzit avanture”, počinje 15. i traje do 18. jula

13. jul 2015

Ovogodišnji Egzit festival u Novom Sadu zatvoren je sinoć uz vatromet i nastup elektro dvojca Faithless, a prema saopštenju oganizatora kroz kapije Petrovaradinske tvrđave prolazilo je više od 40 hiljada ljudi dnevno.

Prema njihovim procenama, ovogodišnji Egzit oborio je rekord po posećenosti u subotu 12. jula, kada je na festivalu bilo 52 hiljade ljudi.

Poslednje koncerte i nastupe, nakon kojih je gašena jedna po jedna bina, odsvirali su na Mejnu (Main Stage) Critical Soundsistem sa tri di-džeja, na Fjužn bini Hladno Pivo, a na Dens areni (Dance Arena) Simian Mobile Disco i Roman Flugel.

Ranije su na istim binama nastupili Milky Chance, Capital Cities, Rambo Amadeus, Leftfild, Tale of Us, i mnogi drugi aktuelni izvođači.

Sjajan nastup su zabeležio je i industrial bend Fear Factory, koji je prvi put nastupio u Srbiji, a bend je poručio da njihov novi album „Genexus“ izlazi u prodaju 7. avgusta 2015. godine.

Ove sedmice isti organizatori i publika sele se u Budvu, na plažu Jaz u Crnoj Gori, gde će početi drugo izdanje Si dens (Sea Dance) festivala.

Morski deo takozvane „Egzit avanture”, počinje 15. i traje do 18. jula, a nastupiće Rozin Murphy, The Prodigy, Rudimental i Modstep di-džej set, kao i James Zabiela i Gramatik.

Biće tu i regionalne scene,a među izvođačima su nabrojani Who See, Dubioza kolektiv, Hornsmen Kojot, Van Gog i Zemlja gruva.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga