- Autonomija - https://www.autonomija.info -

LSV: Spens neće biti srušen

Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo je poručila da, dok je te stranke, Spens neće biti srušen.

“Dok je Lige socijaldemokrata Vojvodine, tako nešto neće i ne može da se dogodi”, poručio je predsednik novosadskog odbora LSV-a Aleksandar Kravić.

On je pozvao predstavnike pojedinih opozicionih partija, a pre svega poverenika Narodne stranke Borislava Novakovića, da prestanu sa “uzbunjivanjem javnosti i nekakvom odbranom Spensa”, kao i da umesto “pukog političkog marketinga” ponude konkretne predloge rešenja problema u kojima se on nalazi.

“Građani Novog Sada nemaju amneziju i pamte da je u vreme dok je bio na čelu Novog Sada, Borislav Novaković imao veliku priliku da učini mnogo toga za Spens i reši ili predupredi brojne probleme sa kojima se Spens dugo suočava”, naveo je Kravić.

On je optužio Novakovića da mu je,umesto Spensa, na listi prioriteta bio odbojkaški klub, u kojem je “istovremeno bio predsednik”.

“Ako već politička korektnost izostaje, očekujemo da kod Novakovića proradi barem trunka ljudskog poštenja i da svoj opozicioni identitet gradi na nečemu što je istina, umesto da u odsustvu političkih ideja veštački pravi problem tamo gde ga nema”, rekao je Kravić.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!