Karlovački osnovci na ekskurziji u Beogradu posetili Cecu u njenoj vili?

Direktor škole demantovao navode

03. jun 2016

U okviru jednodnevne eskurzije odeljenja trećeg razreda osnovne škole „23. oktobar“ iz Sremskih Karlovaca, đaci su imali prilike da posete dom Svetlane Ražnatović, koja se sa mališanima družila, a na poklon im je dala potpisan CD, preneo je danas portal 021.

Ovaj nesvakidašnji događaj tom portalu je otkrio roditelj učenice III/2 razreda ove škole, koja se pre dva dana vratila sa pomenute ekskurzije i tati ispričala kako joj je bilo.

„Na moje pitanje kako je bilo na eskurziji, prvo što mi je rekla je da su bili kod Cece u kući, da je kuća ogromna, da su dobili autogram i CD lično od nje. Moje dete nije vaspitano da zna ko je Ceca, pogotovo ne da se takvoj osobi divi i traži od nje autogram“, kaže on za 021.

U dogovoru sa školom i prema planu puta deca su trebala da posete Zološki vrt, Avalski toranj, Muzej vazduhoplovstva i stadion Crvene zvezde. Prema rečima njegovog deteta, ali i još nekolicine vršnjaka koju je kako tvrdi kontaktirao, tri učiteljice koje su vodile decu na ekskurziju dosetile su se da bi zanimljivo da probaju da posete i Cecinu kuću, koja se nalazi pored marakane.

„U početku sam mislio da je šala, ali sam shvatio, znajući svoje dete da ipak govori istinu. Naravno da je većina dece i roditelja sa oduševljenjem, a ne sa nevericom kao ja, dočekala priču o toj poseti, jer živimo u takvom društvu gde je sve naopako, ali moje dete i ja ne delimo to oduševljenje“, jasan je on.

Za 021 dodaje i da je jutros lično pozvao direktora škole, koji mu je objasnio da su učiteljice Cecu „verovatno srele na parkingu“, a kako tvrdi, nakon toga je počeo da ga vređa. I redakcija 021 pokušala je da stupi u kontakt sa direktorom škole „23. oktobar“ Goranom Maravićem, ali je on spustio slušalicu nakon što je čuo razlog poziva. Javnost će za sada ostati uskraćena za obrazloženje ovog postupka učiteljica, jer direktor Maravić ni nakon nekoliko kasnijih pokušaja nije želeo da se odazove.

Načelnik školske uprave za Južnobački okrug Jovan Vukčević rekao je za 021 da ne može da komentariše slučaj o kome nema sve potrebne informacije, ali je napomenuo da ni jedna škola ne sme da odstupa od utvrđenog plana ekskurzija.

Svetlana Ražnatović je jedna od najpopularnijih ovdašnjih folk pevačica, a karlovačke učiteljice i roditelji dece koju uče životnim vrednostima mogli su poslednji put da je vide na ovim prostorima tokom prošlogodišnjeg dočeka Srpske nove godine na Trgu slobode kada ju je slušalo oko 50.000 ljudi.

Direktor: Đaci nisu bili u kući Ražnatovićeve

Direktor Osnovne škole „23. oktobar“ u Sremskim Karlovcima Goran Maravić demantovao je danas navode medija da su đaci te škole na ekskurziji u Beogradu posetili kuću turbo folk zvezde Svetlane Ražnatović. „To nije istina“, izjavio je Maravić za Radio televiziju Vojvodine.

Internet portal 021 objavio je da su učenici trećeg razreda OŠ „23. oktobar“, u okviru jednodnevnog obilaska Beograda, odvedeni da posete dom Svetlane Ražnatović, sa kojom su se družili i na poklon dobili potpisan CD. Tu informaciju portal je objavio pozivajući se na roditelja jednog od đaka.

Kako je navedeno, planom ekskurzije predviđeno je da osnovci u Beogradu posete Zoološki vrt, Avalski toranj, Muzej vazduhoplovstva i stadion Crvene zvezde.

Informaciju o poseti zvezdi šund muzike i udovici vođe paravojnih formacija za RTV je demantovao i vodič na ekskurziji Vojislav Pejić.

On kaže da je ona „samo pomenuta“ prilikom parkiranja autobusa pored stadiona Crvene zvzde, u čijoj se blizini nalazi i pevačicina kuća.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: 2021
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga