Jovanović: Hitno uhapsiti napadače na Borka Stefanovića i njegove saradnike

"Oni koji sprovode zakone ne smeju da ćute"

23. nov 2018

Lider Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je večeras da napad na predsednika Levice Srbije Borka Stefanovića i dvojicu njegovih saradnika mora hitno da bude istražen, a napadači uhapšeni.

Jovanović je u pisanoj izjavi naveo da vlast i oni koji sprovode zakone ne smeju da ćute pred onim što se večeras dogodilo u Kruševcu, već da moraju odmah reagovati i već večeras uhapsiti napadače.

„Ako je MUP, koji to mora da uradi, nesposoban, onda ćemo se ili sami organizovati ili ćemo možda da pozovemo ROSU sa Kosova da dođe u Kruševac, jer kada oni hapse bar je svima jasno šta se dešava i ko iza toga stoji. Nije valjda da Bratislav Gašić zna samo kakve novinarke voli, a ne zna ko to bije ljude po Kruševcu„, naveo je Jovanović, a preneo LDP.

Borko Stefanović i još dvojica stranačkih kolega napadnuti su večeras u Kruševcu uoči održavanja trbine Saveza za Srbiju.

Na društevnim mrežama pojavile su se fotografije Stefanovića krvavog i sa povredama glave, kao i fotografije Stefanovića iz zdravstvene ustanove.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Ispirač
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga