DRAGOLJUB PETROVIĆ: Seks u kokošinjcu

Možda će početi treći svetski rat, ali ništa ne treba da brinete, u sigurnim ste rukama predsednika Vučića i Mikija iz Kupinova

12. apr 2018

Čitajući Informer redovno se iznenadite podatkom da treći svetski rat počinje prekosutra oko 11 sati po srednjoevropskom vremenu.

I to – prema prosečnoj percepciji prosečnog konzumenta Informera – treći svetski rat počinje u kokošinjcu, najverovatnije zguza.

– Gde baš prekosutra u 11, baš tad imam zakazanu generalku motora! – zavapi prosečan čitalac najtiražnijeg dnevnog lista u Srbiji zagledan u glavni naslov, mada ubrzo, gledajući u naslov odmah pored glavnog, zaključi da to nije ništa posebno u odnosu na okolnost da je Miki iz Kupinova snimljen tokom seksa u kokošinjcu i da se na Informerovoj naslovnoj sve lepo vidi.

Ne brinite, tokom snimanja ovog filma u kokošinjcu nijedna životinja nije povređena, ali je garantovano 70 ljudi završilo na kardiologiji, jer ne možeš baš svaki dan da vidiš seks u kokošinjcu na naslovnoj strani oficijelnog biltena moderne i pristojne Srbije.

Seks u kokošinjcu u Informeru predstavljen je temeljno, takoreći bez cenzure, jerbo u Srbiji ni nema cenzure, otkud vam to?

– Imamo dve strašne stvari za naslovnu! – utrčao je, slutim, tog dana glavni Informera na kolegijum pred biblijskom dilemom: da li je važnije što počinje treći svetski rat, tradicionalni rat koji na naslovnoj Informera počinje na svake dve do tri nedelje, obično zbog Srbije, ili je važnije što Miki iz Kupinova nije na vreme primetio da su i u kokošinjcu rijalitija „Zadruga“ instalirane kamere?

– Spojićemo to u jedno! – rekao je.

Rat, znači, počinje u četvrtak, ako Informer čitate u utorak, a seks u kokošinjcu uspešno je okončan prekjuče – zamislio se posle detaljne analize naslovnice čitalac Informera.

Negde između ove dve vesti uglavljeni su i tradicionalni informerovski hvalospevi predsedniku & još tradicionalnije informerovsko polivanje katranom i perjem (iz kokošinjca) ostataka srpske opozicije, tako da zapravo Informer i liči na permanentni seks u kokošinjcu tokom trećeg svetskog rata u kome na kraju uvek pobedi predsednik Vučić.

A na taj splet neverovatnih okolnosti liči i Srbija: možda će početi treći svetski rat, ali ništa ne treba da brinete, u sigurnim ste rukama predsednika Vučića i Mikija iz Kupinova.

Za utehu je, međutim, što postoje veliki izgledi da u Informeru za koju godinu izađe slika predsednika Vučića, ispod naslova: „Ovome treba neki dobar psihijatar!“

Sigurno se sećate da je redakcija Informera zakupila deset bilborda na kojima je napisala „Trampe, Srbine!“, u čast Donaldovog trijumfa na američkim izborima, što pokazuje da poznavanje spoljne politike urednika Informera ne seže dalje od seksa u kokošinjcu, terena na kome se intelektualno najbolje snalazi.

Ovih dana, naime, pred početak trećeg svetskog rata, Informer je objavio sliku Donalda Trampa, iznad koje masnim slovima piše: „Ovome treba neki dobar psihijatar!“

Tako da predsednik Vučić mora dobro da se pazi jer je tanka linija zakupljenog slavljeničkog bilborda i Informerovog uputa za psihijatriju.

(Danas)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga