Vrebalov: Vučićeva obećanja kao Miloševićeva o švedskom standardu

Nemaju ni čistu pijaću vodu, SNS i Vučić govore o fantomskom projektu "Beograd na vodi"

09. mar 2014

Član Predsedništva Demokratske stranke (DS) Milivoj Vrebalov izjavio je danas da su predizborna obećanja Srpske napredne stranke (SNS) i njenog lidera Aleksandra Vučića ravna onome da će građani Srbije imati „švedski standard“, koje je davao Slobodan Milošević krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog veka.

„Reč je o potpuno istom receptu varanja izmorenih i osiromašenih građana Srbije, kao kada je svojevremeno Milošević obećavao švedski standard, brze pruge Srbije, astronomska kineska ulaganja u Srbiju…, naveo je Vrebalov u saopštenju za javnost.

Prema njegovim rečima, dok se ostatak Srbije pretvara u pustinju, dok građani Vojvodine nemaju ni čistu pijaću vodu, SNS i Vučić govore o „fantomskom“ projektu „Beograd na vodi“.

„To je demagoški projekat, koji se nikada neće ostvariti, već je smišljen isključivo u predizborne svrhe, po principu ‘juče smo ga smislili a sutra ćemo ga realizovati'“, naveo je Vrebalov i dodao da bi samo pripreme tog projekta, u smislu pisanja ozbiljne studije i izvodljivosti, trebalo da traju godinama.

Vrebalov je kazao da aktuelna vlast „besramno“ nastavlja da se zadužuje i da otvoreno laže građane Srbije kada tvrdi da kredit od milijardu američkih dolara od Ujedinjenih Arapskih Emirata zapravo i nije kredit nego gotovo poklon.

„Na kraju će naša deca morati vraćati ovo što nas tehnička Vlada Srbije zadužuje. Reč je o vladi koja je apsolutni rekorder u zaduživanju“, kazao je Vrebalov.

(Autonomija) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga