Vrebalov: LSV izvođač prljavih radova DS

Nosilac liste Liberalno demokratske stranke za pokrajinske izbore Milivoj Vrebalov izjavio je danas da je Demokrats…

29. apr 2008

Milivoj VrebalovNosilac liste Liberalno demokratske stranke za pokrajinske izbore Milivoj Vrebalov izjavio je danas da je Demokratska stranka pretvorila Ligu socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u izvođače prljavih radova protiv LDP-a. Vrebalov je na konferenciji za novinare u Novom Sadu rekao da je dojučerašnji koalicioni partner LSV „napustila borbu za suštinsku autonomiju Vojvodine, pretrčavši u zagrljaj demokratama“.
„Optužuju nas da plagiramo njihov nepostojeći program, što je notorna besmislica, a uzgred je i nemoguće. Razumemo da su zagrljajem sa Borisom Tadićem obezbedili sigurnost parlamentarnog statusa za neki naredni period, međutim, nismo očekivali i da cena za mrvice sa DS stola biti toliko poražavajuća“, rekao je Vrebalov.
LSV je prošle nedelje optužila LDP da je prepisala njihov program za poljoprivredu i da tokom predizborne kampanje predstavlja kao svoj program. Vrebalov je danas kazao i da ga poslednjih dana zovu pojedini visoki funkcioneri LSV-a koji su razočarani politikom stranke i razmišljaju o prelasku u LDP, ali nije želeo da kaže o kojim funkcionerima je reč.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga