Vrebalov demantovao da prelazi u Ljajićev SDPS

"Ne odlazim iz DS-a. Čim sam ovde - znači da ne odlazim"

23. avg 2014

Funkcioner Demokratske stranke (DS) i potpredsednik Skupštine Vojvodine Milivoj Vrebalov demantovao je danas navode pojedinih medija da vodi pregovore sa Socijaldemokratskom partijom Srbije (SDPS) Rasima Ljajića o prelasku u tu stranku.

Vrebalov je na konferenciji za novinare u Pokrajinskom odboru DS-a, na kojoj su predstavljeni principi te stranke koji se tiču Vojvodine, rekao da samo njegovo prisustvo dovoljno govori o takvim medijskim spekulacijama.

„Ne odlazim iz DS-a. Čim sam ovde – znači da ne odlazim“, poručio je Vrebalov.

Dodao je da je kao potpredsednik pokrajinskog parlamenta u poslednje vreme vodio dijalog sa predstavnicima svih poslaničkih grupa u Skupštini Vojvodine. „Očigledno je neko u tom dijalogu video samo dijalog sa SDPS-om“, kazao je Vrebalov.

Predsednik Pokrajinskog odbora DS-a Miroslav Vasin rekao je da su pokrajinski poslanici te stranke neprestano izloženi ucenama i pritiscima različite vrste, ali je dodao da je poslanička grupa DS-a i pored toga stabilna. „Srpska napredna stranka i njeni saveznici neprekidno uznemiravaju i nas i javnost različitim glasinama“, kazao je Vasin.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Kaldrma
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga