VP: Mlada Vojvodina – nedosanjani san Nenada Čanka

Ponovili da će 5. oktobra organizovati "Šetnju za Vojvodinu"

02. okt 2015

Vojvođanska partija (VP) je danas optužila Nenada Čanka da stoji iza organizaciej Mlada Vojvodina, koja je prethodnih dana potpisala grafite “Vojvodina = Katalonija” u više gradova pokrajine.

„Javnost još neko vreme možda i možete prevariti, ali ne možete i nas koji vas jako dobro poznajemo, Čanak Nenade. Bolje bi Vam bilo da ste ste se pridružili ‘Šetnji za Vojvodinu’ i pokazali da vam je zaista i stalo, umesto što indirektno napadate jedino vojvođansko okupljanje poslednjih godina na kojem je moguće izreći punu istinu“, piše u saopštenju VP.

Dodaje se da je “istina o Vojvodini”, između ostalog, proizvod Čankove politike od koje “lično egzistira punih 20. godina”.

“Znamo da vas članovi napuštaju zbog vaše privatne saradnje sa Vučićevim režimom, ali vam savetujemo da lične probleme rešavate u sopstvenoj stranci, a ne na ovakav providan način i indirektno preko Vojvođanske partije“, saoštila je VP.

VP je ponovila da će 5. oktobra “ponosno šetati za Vojvodinu sa Čankom ili bez njega”, za kada je u Novom Sadu najavljena “Šetnja za Vojvodinu” u organizaciji ove stranke i Vojvođanskog kluba.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga