Volonteri u Egzitovom kampu dobili sertifikate

Na ovogodišnjem Egzitu prvi put je realizovan volonterski program u kojem je učestvovalo oko 650 volontera sa svih kontinenata.

12. jul 2010

Volonterima koji su radili u kampu festivala Egzit (Exit) večeras su svečano dodeljeni sertifikati, a organizatori su im zahvalili jer su pomogli realizaciju celokupnog festivala.
Na ovogodišnjem Egzitu, koji je ranoj jutros završen u Novom Sadu, prvi put je realizovan volonterski program u kojem je učestvovalo oko 650 volontera sa svih kontinenata.
Volonteri su svoje mesto mogli da dobiju putem prijava na zvaničnom Egzitovom sajtu, posle čega su kontaktirani i birani putem on-lajn intervjua.
Tokom festivala radili su na poslovima u kampu, marketingu, na štandovima za informacije, na ulazu u festival, kao i na nekoliko mesta u gradu i zeleznickoj stanici.
Izvršni direktor Egzita Nikola Stamenov rekao je ideja da ovaj festival u budućnosti postane jedan od najvećih volonterskih centara, jer je volontiranje veoma važno za razvoj mladih ljudi i društva.
“Zahvaljujem svima na pomoći i velikom trudu koji su uložili da bi festival prošao kako treba. Želim da pozovem sve da se i sledeće godine prijave za ovaj volonterski program i da volontera bude mnogo više”, rekao je Stamenov na svečanosti povodom dodela sertifikata.
Tokom svečane dodele sertifikata, 17 mladih dobilo je posebna priznanja za tim-lidere i veliki doprinos u radu sa svim prijavljenjim volonterima.
Egzitov kamp otvoren je nekoliko dana pred početak festivala, a zatvara se 14. jula.
(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga