Vojvodina fest 8. septembra na Štrandu

Želja organizatora je da i ove godine okupi gurmane i majstore kulinarskih veština, vinare, majstore starih zanata, kulturno-umetnička društva

09. avg 2012

Manifestacija koja promoviše multikulturalnost i bogatstvo različitosti, „Vojvodina fest“, biće održana u subotu, 8. septembra, od 8 do 19 časova na novosadskom Štrandu.

Želja organizatora je da i ove godine okupi predstavnike turističkih organizacija vojvođanskih opština, gurmane i majstore kulinarskih veština, vinare, majstore starih zanata i one koji se tek dokazuju dobrim idejama i kvalitetnim rukotvorinama, kulturno-umetnička društva, ansamble i, uopšte, sve zainteresovane da se predstave i upoznaju nas sa svojim veštinama i mestom iz kojeg dolaze.

Ove godine u okviru „Vojvodina festa“ biće organizovano takmičenje u pravljenju specijaliteta od ribe, a za najbolje u nekoliko kategorija obezbeđene su vredne nagrade.

Svi zainteresovani mogu da se prijave telefonom na 021/488-16-33 svakog radnog dana od 10 do 15 časova ili e-mailom na marketing@zelenilo.com.

Krajnji rok za prijavu je 6. septembar.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovely Jubbly
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga