Vojvođanski Vip fond na sajmu nekretnina u Beču

Fond za podršku investicija u Vojvodini (Vip fond) saopštio je danas da učestvuje na sajmu investicija i nekretnina &#…

28. maj 2008

Fond za podršku investicija u Vojvodini (Vip fond) saopštio je danas da učestvuje na sajmu investicija i nekretnina „Ril Viena“ (Real Vienna), koji se održava
do 29. maja u Beču.
VIP Fond ove godine prvi put učestvuje na toj manifestaciji, gde potencijalnim investitorima, pored kataloga slobodnih lokacija za investiranje u Vojvodini, predstavlja i projekte iz oblasti nekretnina koji se odnose na izgradnju marina na Dunavu, stambenih i poslovnih objekata, industrijskih parkova, kao i tržnih centara.
U saopštenju se dodaje da će VIP Fond obaviti i niz direktnih sastanaka sa potencijalnim investitorima, kojima će predstaviti sve prednosti Vojvodine za investiranje u odnosu na okruženje. Sajam inovacija i nekretnina u Beču je, kako se ističe, važan za prezentaciju potencijala Vojvodine, jer je specijalizovan isključivo za tržište centralne i jugoistočne Evrope.
„Ril Viena“ je jedini poslovni sajam nekretnina i investicija specijalizovan za tržište centralne i jugoistočne Evrope. Na proslogodišnjem sajmu je učestvovalo 196 izlagača iz 21 zemlje regiona, a privukao je 3.800 posetilaca iz 25 zemalja.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga