Vodič za turiste koji dolaze na Egzit

APOS je u Vodiču za posetioce na engleskom jeziku objavio i informacije o korisnim brojevima telefona, ali i ukazao ne neke od mogućnosti prevare

03. jul 2013

Asocijacija potrošača Srbije (APOS) iz Novog Sada objavila je vodič za posetioce ovogodišnjeg Egzit festivala (Exit) koji sadrži informacije o realnim cenama smeštaja, prevoza i drugim važnim uslugama u Novom Sadu.

Kako se navodi u saopštenju, APOS je vodič uputio evropskim organizacijama potrošača, ambasadama u Srbiji i medijima.

„Nadamo se da će ova kampanja APOS-a doprineti boljoj zaštiti posetioca festivala i stranih turista koji u velikom broju svake godine dolaze na Egzit“, piše u saopštenju.

APOS je u Vodiču za posetioce na engleskom jeziku objavio i informacije o korisnim brojevima telefona, ali i ukazao ne neke od mogućnosti prevare, kao što su usluge taksi prevoza.

Informator sadrži i kontakt telefone i e-mail adrese regionalnih savetovališta za potršače, inspekcijskih službi, turističkh organizacija u Novom Sadu i Beogradu.

Na štandu APOS-a je tokom prethodne godine na Egzit festivalu pristiglo više od 40 žalbi, pritužba i sugestija posetilaca, a one su se najčešće odnosile na cene taksi prevoznika, neizdavanje fiskalnih računa u ugostiteljskim objektima i neisticanje cena u
prodavnicama.

(Beta) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga