Uhapšen zbog navođenja dece u Futogu

Novosadska policija uhapsila je večeras Marka M. (22) iz Novog Sada, zbog sumnje da je navodio maloletnike na prisustvovanje polnim radnjama i ugrožavanje sigurnosti

24. nov 2011

Novosadska policija uhapsila je večeras Marka M. (22) iz Novog Sada, zbog sumnje da je navodio maloletnike na prisustvovanje polnim radnjama i ugrožavanje sigurnosti, saopštila je policija.

Kako se navodi, on se tereti da je navedena krivična dela izvršio na području Futoga, na štetu dvoje dece.

U novosadskoj policiji ranije danas je agenciji Beta rečeno da je saslušano više osoba osuumnjičenih da su presretali decu ispred osnovne škole u Futogu i pokušavali da ih namame u automobil.

Prema rečima portparolke novosadske policije Mileve Tomić, policiji su se javili roditelji koji tvrde da je njihovu kćerku sačekao nepoznat muškarac, koji se predstavio kao direktor škole u susednom Begeču, potom je uvukao u automobil, ali se ona otrgla i pobegla.

Dodala je da su se policiji javili i roditelji dečaka koji tvrdi da mu se nepoznata osoba obratila iz automobila, kao i roditelji dečaka kojeg je preksinoć jedna osoba pozvala iz kola, ali se on uplašio i pobegao.

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Marka M. i odredila mu zadržavanje, a u zakonskom roku biće priveden na saslušanje istražnom sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga