Više od 200.000 nezaposlenih Vojvođana

Na Sajmu zapošljavanja koji je organizovala novosadska Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), 28 poslodavaca je nezaposlenima ponudilo više od 220 slobodnih radnih

15. jun 2011

Pokrajinski sekretar za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin izjavio je danas u Novom Sadu da u Vojvodini više od 200.000 ljudi nema posao, a da pokrajinska administracija nastoji da u ovim teškim ekonomskim uslovima taj broj ne raste.
U pokrajini je toliko nezaposlenih bilo i protekle dve godine, rekao je sekretar Vasin otvarajući Sajam zapošljavanja u Sportskom i poslovnom centru „Vojvodina“.
Vasin je ocenio da je novosadska manifestacija značajna jer mnogi na njoj nađu posao ili dobiju korisna obaveštenja i povežu se s poslodavcima.
Na Sajmu zapošljavanja koji je organizovala novosadska Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), 28 poslodavaca je nezaposlenima ponudilo više od 220 slobodnih radnih mesta u komercijalnoj, trgovačkoj, mašinskoj, elektrotehničkoj, prehrambeno-tehnološkoj, ekonomskoj, turističkoj i ugostiteljskoj struci.
Mogućnost da dobiju posao pružena je diplomiranim menadžerima, pravnicima, ekonomistima, referentima u osiguranju, kozmetičarima, čuvarima, vozačima, pekarima, mesarima, viljuškaristima, magacinskim i fizičkim radnicima.

(Autonomija.info)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Razbibriga
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga