- Autonomija - https://www.autonomija.info -

VIP Fond među najboljim agencijama za privlačenje investicija

Fond za podršku investicija u Vojvodini (VIP Fond) zauzeo je treće mesto na konkursu za najbolji digitalni marketing regiona, koji je raspisao magazin FDI intelidžens (Intelligence), saopštio je danas VIP fond.

Kako se navodi, VIP Fond se našao na listi pet najboljih IPA agencija (agencije za privlačenje stranih investicija) u svetu po načinu na koji na internetu promovišu svoje regije.

FDI intelidžens je analizirao digitalne marketinške kampanje i online promocije IPA, razvojnih ekonomskih agencija i drugih organizacija koje se bave privlačenjem stranih investicija u više kategorija.

Agencijama širom sveta poslat je upitnik o njihovim strategijama i inicijativama u digitalnom marketingu. Stiglo je više od 50 prijava iz svih regiona sveta i organizacija koje predstavljaju investicione lokacije na svim nivoima.

„Priznanje za digitalni marketing rezultat je prepoznavanja VIP Fonda da su dinamičan sajt, blog, aktivnost na društvenim mrežama i digitalni marketing danas najbolji način da se promovišu zemlja, region, grad ili mikro lokacija“, piše u saopštenju.

FDI intelidžens deo je Fajnenšl tajmsa (Financial Times) koji analizira tržišta i pruža informacije onima koji promovišu svoju lokaciju, traže biznis lokaciju ili analiziraju trendove.

(Beta)

 

Podelite ovu stranicu!