Velika rasprodaja umetnosti u Novom Sadu

Posetioci imaju priliku da nabave idealan poklon za male pare, ne skuplji od boce pića, ali mnogo vredniji i dugotrajniji

24. dec 2013

Šok zadruga u Novom Sadu organizuje od 26. do 30. decembra veliku novogodišnju rasprodaju umetnosti – slike, crteži, grafike i printovi biće prodavani po cenama koje su u rasponu od 1.000 do 2.500 dinara.

Velika rasprodaja umetnosti nastavak je akcije “Publici na noge” koja ima za cilj da utvrdi položaj umetnosti i umetnika u društvu u Srbiji i da eventualno pronađe uspešan model komunikacije stvaralaca i njihove publike (sa akcentom na robno-novčanoj razmeni).

Posetioci imaju priliku da nabave idealan poklon za male pare, ne skuplji od boce pića, ali mnogo vredniji i dugotrajniji.

Kupovinom svake slike, grafike, printa, crteža, majice, knjige… ujedno pomažu mladim umetnicima da nastave svoj rad, a starijim umetnicima da prežive i dožive da budu još stariji.

Šok zadruga (ex Art klinika) organizator je i izložbe “Perspektive 12” u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, koja predstavlja odabrane mlade umetnike sa Akademije umetnosti u Novom Sadu i Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu.

Izložba je otvorena proglašenjem najperspektivnijih među perspektivnim mladim umetnicima, a za vreme njenog trajanja i publika ima priliku da glasa i odabere favorita.

(SEEcult)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Razbibriga
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga