Vasin: Koga SNS kandiduje u Vojvodini?

Od vojvođanskih kadrova SNS nema ni traga, ni glasa

15. apr 2016

Predsednik pokrajinskog odbora Demokratske stranke (DS) Miroslav Vasin pozvao je danas Srpsku naprednu stranku (SNS) da kaže ko je kandidat te stranke za predsednika Pokrajinske vlade.

Vasin je u pisanoj izjavi ocenio da je Vojvodina preplavljena plakatima i bilbordima sa likom predsednika SNS Aleksandra Vučića, a da od vojvođanskih kadrova SNS nema ni traga, ni glasa.

„Zato i pozivam da prestanu da se kriju iza Vučića, neka izađu u javnost i predstave se. Pozivam SNS da kažu ko im je kandidat za predsednika Pokrajinske vlade ,bez obzira da li će to biti Maja Gojković, Igor Bečić, Marjan Rističević ili Aleksandar Martinović, kako bih znao koga da pozovem na javni duel“, naveo je Vasin, koji je ujedno i kandidat demokrata za pokrajinskog premijera.

Vasin je ocenio da je Aleksandar Vučić raspisao parlamentarne izbore sa osnovnom namerom da umanji značaj pokrajinskih izbora, kako se ne bi pričalo o Vojvodini nego o republičkim temama.

„Potpuno svestan tačnosti tvrdnje da je ‘od SNS-a jedino gori SNS u Vojvodini’ Vučić sve čini da pokrajinske izbore pretvori u referendum o sebi“, dodao je Vasin.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga