Vasin: Hajka na Gorana Ješića i njegovu porodicu

Živimo u sistemu vrednosti koji favorizuje kriminalce, a satanizuje uspešne i vredne ljude

25. apr 2014

Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke (DS) Miroslav Vasin oštro je danas kritikovao pojedine medije koji su objavili podatke sa privatnih računa funkcionera DS-a Gorana Ješića i ocenio da je u pitanju “hajka”.

“Objavljivanje podataka sa privatnih računa, izmišljotine u cilju moralne degradacije ličnosti, ugrožavanje bezbednosti čitavih porodica, huškanje i posredni pozivi na linč i laganje bez ikakvih posledica danas su postali svakodnevnica u Srbiji”, naveo je Vasin u saopštenju za javnost.

On je ocenio da nema razlike između današnjeg sistema vrednosti u društvu i onog koji je važio devedesetih godina prošlog veka.

“Goran Ješić se zamerio današnjim vlastodršcima jer je, savesno vršeći svoju dužnost, ukazao na opasnost od aflatoksina u mleku i takav gest bi svuda, osim u Srbiji, bio cenjen i poštovan. On se, isto tako, zamerio sadašnjim moćnicima jer je Inđiju, vodeći je u nekoliko mandata, pretvorio u opštinu sa najvećim brojem stranih investicija, koja po izgledu predstavlja evropsku oazu u Srbiji”, naveo je Vasin.

On je ocenio da su Ješić i njegova porodica izloženi progoni samo zato što je Ješić član Demokratske stranke i dodao da su “sličnoj satanizaciji” preko tabloidnih i režimskih medija izloženi i drugi članovi DS-a.

“Živimo u sistemu vrednosti koji favorizuje kriminalce, a satanizuje uspešne i vredne ljude, koji zanemaruje antifašizam, u kome se ljudima presuđuje preko tabloida, u kome si ugledan samo ako si izazvao neku turbo aferu, u kome se izjednačavaju prave i lažne diploma”, rekao je Vasin.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga