Uskoro 11. Summer3p

Festival Summer3p biće održan od 18. do 21. jula na Termalnim bazenima i Muškom štrandu na Paliću, u fenomenalnom ambijentu “gigantskog đakuzija” - kako ga je nazvao engleski “Gardijan”

18. juna 2013

Festival Summer3p biće održan od 18. do 21. jula na Termalnim bazenima i Muškom štrandu na Paliću, u fenomenalnom ambijentu “gigantskog đakuzija” – kako ga je nazvao engleski “Gardijan”. I u 11. izdanju Summer3p predstaviće, pored elektronske muzike, i društveno-odgovorne kampanje i akcije.

U okviru muzičkog programa na Moon Stageu, između ostalih, nastupiće DJ Alex Niggemann – vlasnik izdavačke kuće Soulfooled iz Berlina, te DJ James Cole – osnivač i glavni urednik jedinog magazina elektronske muzike u Mađarskoj “Hungarian DJ Magazin” (MDJ). Iz Mađarske dolazi i DJ Kid Panel, a set će imati i Pale Penguine – jedna od ključnih figura grčke elektronske scene.

Nastavljajući društveni angažman, Summer3p je najavio javna zagovaranja i kampanje na teme: „Stop nasilju“, „Očistimo jezero Palić“ i „Zvuk ptica“.

Posetioci će svoj aktivizam i talenat moći da ispolje i učešćem u nekoj od radionica (audio, video, foto, slikarskoj i ekološkoj radionici za decu) ili u sportskim aktivnostima i turnirima: joga, moderan ples, odbojka na pesku, badminton…

Karte za 11. Summer3p već su u prodaji preko sistema Eventima (na teritoriji čitave Srbije) i sajta eventim.rs po ceni od 990 dinara za sva četiri dana, odnosno 380 dinara za dnevne ulaznice.

Summer3p je privukao pažnju i evropskih medija, pa ga je “Gardijan” 2012. godine uvrstio među osam evropskih festivala koji se održavaju na najatraktivnijim lokacijama. To je još jedno priznanje za zanimljiv koncept Summer3p festivala, ali i za veliki entuzijazam koji organizatori, NVO AŠC i Fondacija Danilo Kiš, ulažu svake godine da bi napravili jednu od najboljih žurki u ovom delu Evrope.

Dve fotografije sa Summer3pa 2009. godine ušle su u finale manifestacije UK Festival Awards u kategoriji Fan Photo Award.

Summer3P je 2012. godine privukao tokom četiri dana oko 7.000 posetilaca, koji su pratili muzički program, pohađali radionice i dobro se provodili.

(SEEcult)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga