Uklonili grafite pa naplatili „Trećoj Srbiji“

Apel na sve političke stranke i organizacije da same uklone grafite

27. feb 2015

Na inicijativu Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu „Antigrafit jedinica“ JKP „Gradsko zelenilo“ je sa osam lokacija u gradu uklonila grafite političke stranke Treća Srbija, saopšteno je danas iz tog JKP.

U pitanju su lokacije u ulicama Branka Bajića, Novosadskog sajma, Gundulićevoj, Rumenačkoj, na uglu Krilove i Narodnog fronta, bulevaru Evrope, bulevaru Jaše Tomića i na Mišeluku.

„Ukupan iznos koji je 18.02.2015. godine fakturisan „Trećoj Srbiji“ iznosi 135.601,66 dinara, a iskreno se nadamo da će ta politička stranka ispoštovati valutu plaćanja od 30 dana. Ukoliko ne bude tako bićemo prinuđeni da naplatu izvršimo prinudnim putem“, kaže se u saopštenju.

U „Zelenilu“ podsećaju da će ubuduće svaka stranka čije natpise radnici ovog preduzeća budu morali da uklanjaju, sama morati da snosi troškove. „Gradsko zelenilo“ još jednom apeluje na sve političke stranke i organizacije da same uklone grafite „u interesu svih nas koji volimo Novi Sad, a mi ćemo istrajati u ovoj akciji kako bismo našem gradu vratili stari sjaj“.

(RTV)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Kaldrma
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga