Uglješa Belić imenovan za direktora VANUK-a

Predsednica Upravnog odbora je Mirjana Vojinović Miloradov, a nadzornog Aleksej Kišjuhas

27. jul 2015

Pokrajinska vlada imenovala je danas magistra istorije Uglješu Belića za direktora Javne ustanove Vojvođanska akademija nauka, umetnosti i kulture (VANUK), saopšteno je sa sednice vlade.

Za predsednicu Upravnog odbora imenovana je Mirjana Vojinović Miloradov, profesor emeritus Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu.

Za članove UO imenovani su Lazar Lazić, redovni profesor Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, Aleksandra Doronjski, redovna profesorica Medicinskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, Pavle Sekeruš, redovni profesor Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, Slobodanka Markov, penzionisana redovna profesorica Filozofskog fakulteta u Novom Sadu i Živan Berisavljević, politikolog u penziji.

Za predsednika Nadzornog odbora VANUK-a imenovan je asistent na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu Aleksej Kišjuhas, a za članove Žarko Ilin, redovni profesor Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu, Danilo Čeman, diplomirani menadžer iz Novog Sada i Boris Kršev, vanredni profesor Fakulteta za pravne i političke studije “dr Lazar Vrkatić”.

Članovi Upravnog i Nadzornog odbora VANUK-a iz reda zaposlenih biće imenovani naknadno, nakon zasnivanja radnog odnosa, navodi se u saopštenju za javnost sa sednice Pokrajinske vlade.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga