UG Bez straha: Vučić u Apatinu otvara već otvorene jaslice

"Ima nas mnogo protiv njegove pogubne politike"

29. juna 2019

Aktivisti Udruženja građana „Bez straha“ iz Apatina izveli su performans i presecanjem crvene vrpce svečano otvorili jaslice u tom gradu, koje su već otvorene 2018. godine. Kako kažu, povod za ovaj performans je današnji dolazak predsednika Aleksandra Vučića u Zapadnobački okrug, a jedna od stanica je i Apatin gde je planirano da otvori jaslice.

UG „Bez straha“ tvrdi da je zbog kampanje „Budućnost Srbije“ i dolaska predsednika ceo Zapadnobački okrug oblepljen bilbordima i ukrašen zastavama.

„Kako se nismo složili sa natpisima na bilbordu gde stoji poruka da je Apatin uz Vučića, jasno smo pokazali da nije u redu da govore u naše ime, jer nas ima mnogo koji su protiv pogubne politike Aleksandra Vučića„, saopštili su iz ovog udruženja.

Dodaju da je najavljeno da će predsednik u Apatinu otvoriti jaslice, koje je prošle godine već otvorio predsednik opštine.

„Aktivisti UG ‘Bez straha’ su performansom otvorili jaslice drugi put, šaljući jasnu poruku da je isto izgrađeno i iz sredstava samodoprinosa i da predsednik države apsolutno nema veze sa tim, iako će u subotu doći da ih treći put otvori“, navode aktivisti udruženja u pisanoj poruci.

(N1, foto; UG Bez straha)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga