Udruženje sindikata penzionera Srbije: Vučiću, sram vas bilo na bahatosti!

"E, da znate – baš ste nas umorili!”

20. nov 2015

Udruženje sindikata penzionera Srbije optužilo je predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića za “bahatost” i sa samovoljno donošenje odluka, uz ignorisanje vlade i skupštine.

“Rečenicom ‘Ja neću da povećam penzije i plate’, prešli ste granicu… Podizanje prsta sa rečenicom da vi ne dozvoljavate, da od vaše odluke zavisi naš život znači da samo vi odlučujete o našoj sadašnjosti, budućnosti, ali i prošlosti. Gde je vlada? Gde je skupština? Gde je ta demokratija u koju se zaklinjete?”, navodi se u saopštenju za javnost.

“Vi mislite da smo mi narod kome treba bič i korbač? Vi mislite da smo glupi, neuki, neobrazovani, nenormalni… Nije vas briga za taj narod koji je sve ovo što postoji izgradio kad vas nije bilo nigde, niti ste se rodili”, piše u saopštenju.

Udruženje sindikata penzionera Srbije je dodalo da su na izborima glasali za Vučića i tako mu “mirno” dozvolilo da ih “siromaši” i da im oduzme deo zarađenih penzija i stečenih prava.

“Mi smo vam mirno dozvolili da nam na sve to povećate poreze, komunalije, struju, deci školarine, cene na malo i veliko. Mi smo vam mirno dozvolili da po ceo dan gledamo i slušamo kako se oko vas i vaše stranke ispredaju afere, falsifikati, prevare, zavere i bog sam zna šta još, E, da znate – baš ste nas umorili!”, piše u saopštenju.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Ispirač
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga