Prezentovan značaj električnih skutera i električnih bicikala za zaštitu životne sredine u Novom Sadu

“Električnim skuterima i biciklima se lakše i brže krećemo po gradu i izbegavamo probleme sa parkiranjem, kao i druge probleme”

18. maja 2019

U Novom Sadu danas je održana prezentacija modela električnih skutera i električnih bicikala, s ciljem da se građanima skrene pažnja na činjenicu koliki značaj upotreba ovih prevoznih sredstava ima za zaštitu životne sredine.

Na prezentaciji je rečeno da se upotrebom ovakvih prevoznih sredstava ne troši benzin, a na 100 kilometara vožnje se potroši 20 dinara.

“Električnim skuterima i biciklima se lakše i brže krećemo po gradu i izbegavamo probleme sa parkiranjem, kao i druge probleme”, rečeno je na prezentaciji i istaknuto da je želja da se na taj način obogate i aktivnosti koje sprovodi Grad Novi Sad, kao Evropska prestonica kulture 2021.

Današnju prezentaciju osam modela električnih skutera i bicikala organizovala je firma Fanatik bajk (Fanatic Bike), a slične prezentacije biće organizovane do 27. maja.  

Između ostalog, oni će novinarki Radio-televizije Vojvodine Sanji Homi pokloniti brendirani bicikl, u znak zahvalnosti za odličnu saradnju na snimanju serijala “Biciklom kroz Vojvodinu”.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Druga runda
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga