Trifunović: Vučić seje mržnju po Srbiji

"Da smo iole normalna zemlja taj čovek ne bi jedan dan bio na funkciji"

25. feb 2019

Jedan od neformalnih vođa građanskog protesta „Jedan od pet miliona“ Branislav Trifunović izjavio je da o veličini Aleksandra Vučića najbolje govori njegova neprekidna potreba da sam govori o sopstvenoj veličini.

Trifunović je za list Danas rekao da „ta njegova potreba mnogo govori i o karakternom i mentalnom preseku tog čoveka, koji u svoj svojoj veličini nije spreman da primi bilo kakvu kritiku“.

„Zato i ne bih komentarisao njegovu tvrdnju da o njemu govore mali ljudi koji samo znaju da napadaju značajnije i bolje od sebe“, rekao je Trifunović.

Sagovornik Danasa kaže da na svetu ne postoji predsednik koji je u vreme svog predsedničkog mandata toliko podelio ljude i ne postoji čovek koji toliko i na svakom koraku širi mržnju i koji je, zarad svojih interesa, toliko spreman da zavadi narod.

„Da smo iole normalna zemlja taj čovek ne bi jedan dan bio na funkciji, a ne već sedam godina. Svaki dan njegovog rada govori o ludilu u kome živimo, a on je najveći nosilac tog semena ludila i tog semena mržnje koje seje po Srbiji„, navodi Trifunović.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Druga runda
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga