Trifunović: Šta je jedna jelka kad preživeše tetke i stanove

"To sve govori o nama, koji sve to trpimo, slušamo"

06. jan 2018

Glumac Branislav Trifunović ocenjuje da je postojala ozbiljna kampanja da se nekako ispegla slučaj „Jelka“. Mi smo šampioni sveta u peglanju raznoraznih problema i ovaj narod je šampion sveta u tome šta sve može da primi, i šta sve može pred njihovim očima da se ispegla, rekao je Trifunović za Televiziju N1.

Upitan o tome, Trifunović kaže da bi se u svakoj normalnoj državi toj jelci nešto desilo. „Mislim da bi neki građani izašli i, ako ništa, ne bi dozvolili da se tako nešto događa, gađali je, sklonili, ili bi ona postala simbol korupcije, zbog koje bi neke političke glave morale da odu iz svojih fotelja“, kazao je Trifunović.

“Šta je za njega jedna jelka? Šta je za sve te ljude na vlasti jedna jelka, kad su preživeli tetke, stanove, afere, nameštene tendere i milijarde stvari na koje smo već zaboravili, ali mi idemo dalje…”, rekao je Trifunović.

Dodao je da oko jelke postoji gomila stvari o kojima ne bi trebalo da se razgovara i rekao da bi taj čovek (gradonačelnik Siniša Mali) trebalo da bude smenjen, sam otišao jer se zapetljao u svoje gluposti.

„Ali taj čovek je preživeo i svoja 24 stana, i svoju suprugu, postao u međuvremenu najpoželjniji muškarac iako iza sebe ima jednu zanimljivu istoriju ophođenja prema ženama… Šta je za njega jedna jelka? Šta je za sve te ljude na vlasti jedna jelka, kad su preživeli tetke, stanove, afere, nameštene tendere i milijarde stvari na koje smo već zaboravili, ali mi idemo dalje… I to sve govori o nama, koji sve to trpimo, slušamo“, naveo je Trifunović.

Govoreći o beogradskim izborima, Trifunović je ocenio da je SNS spreman za tu kampanju, i da je tu kampanju već odradio, sa svojim ljudima na terenu. Oni imaju ozbiljnu vojsku koja je spremna uvek, koja je završila stvari koje je trebalo da završi, dodao je i rekao da očekuje „sve i svašta“

“Sve mi govori da je završeno i dogovoreno da ovi ljudi koji vode grad to i nastave, nadam se da to neće biti tako”, naveo je Trifunović.

Ocenio je da vanrednih parlamentarnih izbora neće biti, jer „ima puno stvari koje nisu obavili za neke druge ljude, a kad to obave, onda će im verovatno dozvoliti da prave parlamentarne izbore“.

Prema njegovim rečima, kampanja će, s njegove tačke gledišta, biti dosadna jer zna šta mogu da pričaju i šta će da pričaju, a da će je razbijati afere koje će jedni drugima da poturaju.

(Autonomija/N1

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga