Transparenti Odakle vam pare pored puta u Kikindi

"Kikinda će danas baciti bar dva miliona dinara na ovu paradu lažne podrške vladajućoj stranci"

19. apr 2019

Članovi Pokrajinskog odbora Narodne stranke postavili su danas u Kikindi, pored puta, poruke koje su nazvali „Znakovi pored puta“, a povodom mitinga koji se održava u Beogradu „Budućnost Srbije“, na koji, prema pisanju medija, organizovano dolaze autobusi iz cele Srbije.

„Svaki SNSobus građane Srbije košta više od 100.000 dinara. Uračunate su dnevnice putnika i vozača, gorivo, piće i hrana. Kikinda će danas baciti bar dva miliona dinara na ovu paradu lažne podrške vladajućoj stranci. Lažna je zato što njeni učesnici na nju ne odlaze svojom voljom, a ni besplatno. Dok srpske bolnice nemaju dovoljno lekova i medicinskih sredstva, u njima fale pojedini aparati, a neki su u kvaru, dok nam se putevi krpe zakrpom na zakrpu, dok deca u školu nose i hranu, a negde i vodu… SNS besomučno rasipa novac na autobuske hajke po Srbiji. Pametnom dosta! Njima je njihova propaganda važnija od nas“, navodi se u saopštenju Narodne stranke.

Zbog toga su, kako se dodaje, „pobunjeni građani Kikinde postavili poruke ‘Znakovi pored puta’, apelujući na svest i savest organizatora i učesnika autobuskih maratona“.

(N1)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga