Terminal Festival 28.i 29. juna u Somboru

"Ideja festivala je da kroz umetnička i muzička dešavanja oživi i internacionalizuje kulturnu scenu Sombora"

29. maja 2019

Četvrti po redu „Terminal Music & Arts Festival“ biće održan 28. i 29. juna u Somboru, a organizatori najavljuju „jedinstvenu oazu umetnosti i zabave“, koju će dodatno obogatiti muzički program i koji će ugostiti svetski poznata muzička imena.

Ove godine na glavnoj bini će nastupiti jedno od najvećih imena indi muzičkescene „RY X“, kao i svetski poznate autorke i pevačice „Nneka“.

Late Night bina će ugostiti predstavnike elektro scene poput „Nadav Dagona“, „Glauco di Mambro“, „Megablast“, „Uone“ i „Ayamoon“.

Posetioci će tokom dva dana trajanja festivala moći da posete i umetničke izložbe slika, projekcije filmova na otvorenom, dnevne jamm session svirke i tribine, muzičke i likovne radionice.

Sam „Terminal Music & Arts Festival“ je mesto na kojem se susreću muzičari, likovni umetnici, posetioci festivala i građani Sombora, stoji u najavi.

„Ideja festivala je da kroz umetnička i muzička dešavanja oživi i internacionalizuje kulturnu scenu Sombora, odnosno da utiče na razvoj građanske svesti kroz edukativne radionice, dnevne tribine i javne razgovore“, poručili su organizatori.

Karte su dostupne na svim prodajnim mestima Gigstix-a, Ddtickets-a i Tickets-a, a više informacija o festivalu nalazi se na zvaničnom sajtu.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Mali šef
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga