Tepić: I ministar iz Republike Srpske diplomirao u istoj firmi kao Stefanović

"Ispada da je Đokić za godinu dana položio sve ispite za sve četiri fakultetske godine"

05. avg 2019

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da diplomu ustanove Megatrend International Expert Consortium Limited ima i ministar energetike i rudarstva u Republici Srpskoj Petar Đokić, te da to potvrđuje da se radi o „firmi za produkciju lažnih diploma za političare“.

„U njegovim zvaničnim podacima se navodi da je ‘diplomirao’ u istoj firmi u kojoj je i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, i to 19. septembra 1991. godine. Firma Megatrend International Expert Consortium Limited u Londonu registrovana je svega 13 meseci ranije tako da ispada da je Đokić za godinu dana položio sve ispite za sve četiri fakultetske godine“, navela je Tepić u pisanoj izjavi.

Dodala je i da mesec dana od zahteva da se pokaže diploma i dostave podaci o studijskim programima Nebojše Stefanovića – „svi zajedno ćute i kriju ga“.

„Ako neće Stefanović da pokaže diplomu, mogao bi njegov kolega – ministar energetike Aleksandar Antić, za koga dobro obavešteni tvrde da je takođe diplomirao na istoj nepostojećoj školi“, kazala je Tepić.

(Beta, Foto: N1)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga