Tekst Medijske strategije Srbije jednoglasno usaglašen i biće upućen vladi na usvajanje

"Nakon usvajanja strategije, nastavi rad na izradi Akcionog plana"

21. jan 2020

Tekst Medijske strategije jednoglasno je usaglašen bez izdvojenih mišljenja, uz konsenzus svih učesnika u tom postupku, saopštili su danas članovi Radne grupe za izradu tog dokumenta i predstavnici medijskih i novinarskih udruženja premijerki Ani Brnabić.

U saopštenju Vlade Srbije navodi se da su članovi Radne grupe razmotrili komentare i sugestije koje su dostavila nadležna ministarstva i usaglasili tekst dokumenta koji će sada, u skladu sa procedurom, biti upućen vladi na usvajanje.

Na predlog Ane Brnabić, dogovoreno je da ista Radna grupa, nakon usvajanja strategije, nastavi rad na izradi Akcionog plana za period od tri godine.

Ana Brnabić je zahvalila svim članovima Radne grupe na radu tokom izrade tog dokumenta, a takodje je zahvalila i predstavnicima medjunarodnih organizacija – Misiji OEBS-a u Srbiji, Delegaciji EU u Srbiji, Ambasadi Кraljevine Norveške i Fondaciji „Konrad Adenauer“, „na kontinuiranoj podršci celom procesu“.

Sastanku su prisustvovali zamenik šefa Misije OEBS-a u Srbiji Džozef Melot, predstavnici Delegacije EU u Srbiji i Ambasade Кraljevine Norveške.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga