SzS: Vučić nastavlja kampanju uprkos vanrednim okolnostima

"Nije normalno ni da se na vrhuncu pandemije on šeta po Srbiji i izlaže riziku brojne ljude uključene u njegovu ličnu predizbornu kampanju"

07. apr 2020

Savez za Srbiju osudio je, kako navodi, neprimereno ponašanje predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića koji svakodnevno nastavlja predizbornu kampanju, uprkos vanrednim okolnostima.

U saopštenju se navodi da nije normalno da medicinska oprema čeka predsednika da je lično uruči, a nije normalno ni da se na vrhuncu pandemije on šeta po Srbiji i izlaže riziku brojne ljude uključene u njegovu ličnu predizbornu kampanju.

Nije normalno da opremu koja je nabavljena od narodnih para iz državnog budžeta predstavlja kao lični poklon, kao što nije normalno da se ne skida sa medija i da se neprestano prenemaže i podiže paniku u višesatnim tiradama na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom, ukazuje SzS.

Za sve građane Srbije, dodaje se, bilo bi najbolje kada bi Krizni štab predsedniku odredio meru kućnog karantina i samoizolacije dok sve ovo ne prođe, jer je postao opasnost po zdravlje i za sebe i za druge.

Kao i ova pandemija, i ova vlast ne može trajati večno i mora proći, a za sve njihove neozbiljne i neodgovorne poteze u ovoj vanrednoj situaciji moraće da odgovaraju, poručili su iz Saveza za Srbiju.

(FoNet)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga