SzS u sredu ispred zgrade RTV-a organizuje izložbu Šest godina propadanja

“Izložba je posvećena odgovornosti RTV-a za medijski mrak i prikrivanje stvarnog stanja u Novom Sadu, Vojvodini i Srbiji"

04. dec 2018

Savez za Srbiju će sutra popodne ispred upravne zgrade Radio-televizije Vojvodine (RTV) organizovati izložbu “Šest godina propadanja”, povodom šet godina od formiranja koalicije i vlade Srpske napredne stranke (SNS) i Socijalističke partije Srbije (SPS), saopštio je danas Pokret za preokret.

“Izložba je posvećena odgovornosti RTV-a za medijski mrak i prikrivanje stvarnog stanja u Novom Sadu, Vojvodini i Srbiji, kao i zatvorenosti pokrajinskog javnog servisa u glavnim informativnim emisijama za opoziciju i sve one koji drugačije misle u odnosu na aktuelnu vlast”, navodi se u najavi za taj događaj.

Izložba prikazuje negativne rezultate šestogodišnje “apsolutne vlasti jednog čoveka”, a na više od 150 fotografija i dokaza “vidi se deo sakrivene stvarnosti u Srbiji, usled medijskog mraka”, piše u najavi.

Dodaje se da su eksponati na izložbi – fotografije, pisani tragovi, međunarodni izvori, statistički podaci – podeljeni u šest segmenata: ekonomsko propadanje, kadrovi i afere, izborne manipulacije, kriminal i mediji, a štampana je i posebna publikacija kao katalog izložbe.

Okupljanje ispred upravne zgrade RTV-a počeće u 16.30, a simbolički pred početak Dnevnika u 17 sati medijima i prisutnima na izložbi će se obratiti Janko Veselinović, predsednik Pokreta za preokret i član Predsedništva Saveza za Srbiju.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga