Šućurović: Niko ne vodi računa o Vojvodini

LDP kreće sa "energičnijim nastupom" na vojvođanskoj političkoj sceni

13. feb 2015

Predsednik vojvođanskog odbora Liberalno demokratske partije (LDP) Saša Šućurović ocenio je danas da niko ne vodi računa o Vojvodini i da ostale partije vode računa samo o sebi  i o tome na koji način da nanesu što veću štetu drugim partijama.

Šućurović je na prvoj sednici Pokrajinskog odbora LDP poručio da je politika LDP spremna i potrebna Vojvodini i najavio da će ta stranka krenuti sa „energičnijim nastupom“ na vojvođanskoj političkoj sceni.

„LDP ima prostora da se bavi politikom i problemima Vojvodine. Organizacija je u ovom trenutku najpotrebnija i radićemo na njoj, kao i na tome da budemo aktivni i vidljivi na terenu“, rekao je lider vojvođanskog LDP.

On je dodao i da će predsedništvo te stranke, zajedno sa stranačkim Političkim savetom, izdefinisati pravac kojim će LDP sprovoditi svoju politiku.

Šućurović je dodao da je namera da se ukaže na lošu nedomaćinsku politiku koja se vodi prema vojvođanskom poljoprivredniku, da se energičnije potraži
rešenje za prevaru zvanu „Smešna rudna renta“, a  da će Pokrajinski odbor takođe pažljivo  pratiti predloge, koji se odnose na rasprodaju jedinog resursa koji je Vojvodini ostao, a to je plodna zemlja.

Funkcioner LDP je poručio da će ta stranka „uključiti sva zvona za uzbunu“ ukoliko se neko usudi da zemlju prodaje u bescenje, kao što su to, kako je rekao, uradili sa  fabrikama i svim ostalim što su tokom sumnjivih privatizacija prodali.

Na sednici vojvođanskog odbora LDP je rečeno i da se ta stranka vraća temeljnim principima, a saopšteni su i članovi predsedništva, koje će činiti Judita Popović, Mirjana Balog Kormanjoš, Radenko Jaćević, Veljko Cicmil, Jaroslav Popović, Nebojša Boarov, Tamara Ivanišević, Dragan Civrić i Lazar Čolić.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga