Studentska šetnja Jedan od pet miliona u subotu kod Studentskog grada

"Mladi ne smeju više biti oni koji nakon sticanja diplome čekaju vizu za inostranstvo"

02. apr 2019

Studentska šetnja pod sloganom „Jedan od pet miliona“ planirana je za subotu 6. april u 16.00. od Studentskog grada do zgrade Vlade Srbije gde će se pridružiti protestu „Jedan od pet miliona“.

Kako su saopštili organizatori protesta „Jedan od pet miliona“ šetnji će prethoditi koncert muzičara i autora pesme sa protesta „Barbara – the singing bot“, Sevdahbaby, a okupljenima će se obratiti profesor Oliver Tošković.

Mladi ne smeju biti teret ovoj državi, u kojoj za njih nema posla bez partijske knjižice. U kojoj se diploma stiče novcem, a ne trudom i radom“, navodi se u saopštenju i dodaje da „mladi ne smeju više biti oni koji nakon sticanja diplome čekaju vizu za inostranstvo, već jedina budućnost Srbije“.

Protestna šetnja će krenuti od Studentske ulice do ulice Pariskih komuna odakle će se preko Bulevara Mihajla Pupina uputiti ka Brankovom mostu i dalje nastaviti Brankovom ulicom, preko Zelenog venca, Prizrenskom ulicom preko Terazija, pa potom ulicama Kralja Milana i Kneza Miloša hde će se pridružiti ostalim učesnicima protesta kod zgrade Vlade.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga