Stefanović: Vučić odgovoran što ljudi žive u čamcima

“Zaposlio je više od 50 hiljada naprednjaka u javnom sektoru. Platio je to 800 miliona evra”

15. mar 2016

Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović oštro je kritikovao večeras Vladu Srbije zbog šteta koje su nedavno izazvale poplave u Srbiji i upitao gde su nestali novci koji su prikupljeni nakon poplava u maju 2014. godine.

„Mi pitamo Vučića, poplave su već drugu godinu, gde su po nekoliko desetina miliona evra? Gde su stručnjaci koji su trebali da spreče da građani žive u čamcima?“, rekao je Stefanović na tribini Levice Srbije u Novom Sadu.

Ocenio je da Aleksandar Vučić “gde god je krenuo, ništa nije uradio”, već sa sobom vodi kamere kako bi “snimio poljane”.

“Zaposlio je više od 50 hiljada naprednjaka u javnom sektoru. Platio je to 800 miliona evra”, kazao je Stefanović.

Ocenio je da će se “zagrcnuti” oni koji misle da će Levica Srbije proći loše na izborima i dodao da je njegova stranka jedina politička grupacija čiji će predstavnici, koji budu deo izvršne vlasti, sopstvenom imovinom garantovati za pet ključnih obećanja koje budu dali građanima.

Predsednik Inicijativnog odbora Levice Srbije za Vojvodinu Stanko Bosnić rekao je da su sve u Srbiji izgradili levičari.

„Sve u ovoj zemlji izgradili su levičari, a sada hoće da nam kažu da levičari ne valjaju. Tek će da se boje Levice Srbije. Skinućemo sat sa ruke i ljigavi osmeh sa lica onima koji misle da je život običnog čoveka završen“, poručio je Bosnić.

Predsednik Inicijativnog odbora Levice Srbije za Novi Sad Dragan Maksimović rekao je da 40 odsto Novog Sada nema kanalizaciju, a 400 ulica nema asfalt.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga