SSP: Vučićeve tvrdnje vređaju inteligenciju građana

"Režimska hobotnica svakim danom sve veći broj građana gura na ivicu siromaštva dok se ovokomponovana elita bogati"

09. avg 2019

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da predsednik Aleksandar Vučić, izjavom da će radovi na vijaduktu kod Čortanovaca na pruzi Beograd – Budimpešta promeniti Srbiju, nastavlja da vređa inteligenciju građana, jer će ti radovi promeniti Srbiju isto kao što je „Beograd na vodi“ pokrenuo domaću privredu.

Posao izgradnje vijadukta dat je ruskoj firmi bez tendera, a kao podozvođači su angažovane firme Karin komerc i Mostogradnja, pri čemu su, kako tvrdi SSP, Mostogradnju izbacili, a radove izvodi Karin komerc koji nije licenciran za tu vrstu radova i prethodno se bavio prodajom šljunka i betona.

Stranka slobode i pravde je istakla da je već obavestila građane o pljački koja je pripremljena za Moravski koridor, a koja se meri stotinama miliona evra.

Najavila je i da će u narednom periodu javnosti otkriti i neverovatne iznose koji su plaćeni za Grdelicu, ali i druge građevinske projekte kojima se Vučić hvali, a za koje od izvođača uzimaju procenat od 35 do 60 odsto.

„Ovim novcem finansira se režimska hobotnica koja svakim danom sve veći broj građana gura na ivicu siromaštva dok se novokomponovana elita bogati“, navedeno je u saopštenju.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga