SSP: Pokrajinski sekretar za zdravstvo zloupotrebio epidemiju

"Sramota što kao lekar gostovanjem na TV Pink podržava nadrilekarstvo"

26. apr 2020

Stranka slobode i pravde (SSP) optužila je danas pokrajinskog sektretara za zdravstvo Zorana Gojkovića, da je zlopotrebio epidemiju za obračun sa političkim neistomišljenicima kako bi sakrio sopstvenu odgovornost za kašnjene zaštitne opreme, ali da ga „od odgovornosti neće sačuvati ni predsednik države Aleksandar Vučić“.

„Gojković se, u danu kada je u Srbiji od korone umrlo sedam osoba, bavi opozicijom, i to na televiziji koja je u borbi protiv epidemije prvo predlagala podrigivanje, a onda ozoniranje. Kaže Gojković da se srpska opozicija nije borila protiv korone, jer su ih bolele tetive i prsti od kucanja na Twiteru, i ‘javlja mu se’ da će srpska opozicija opet da pobegne iz političke arene“, navedeno je u saopštenju SSP.

Dodajući da je“sramota što kao lekar gostovanjem na TV Pink podržava nadrilekarstvo, SSP je Gojkoviću poručila da je sramota i to što kao pokrajnski sekretar za zdravstvo zloupotrebljava epidemiju za obračun sa političkim nesitomišljenicima koje neosnovano, i besramno optužuje da se nisu borili protiv epidemije.

„Posebno je sramota to što kao član Kriznog štaba za borbu protiv virusa kovid 19 delite građane. A sve to radite samo da bi nekako sakrili sopstvenu odgovornost za kašnjenje, i lošu distribuciju zaštitne opreme“, istakla je SSP.

SSP je podsetio da je novinarka Ana Lalić uhapšena pošto je utvrdila i objavila da je loša distribucija zaštitne opreme u zdravstvenim institucijama za čiji rad je direktno odgovoran Gojković, i da on treba da zna „da istinu ne može da uhapsi, baš kao što od odgovornosti ne može da ga sačuva ni Aleksandar Vučić“.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovely Jubbly
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga