Srcem protiv nasilja u Novom Sadu

Festival “Sviraj MALO Svoje!” ponovo će okupiti 14. februara u Novom Sadu lokalne autorske bendove koji će, povodom Dana zaljubljenih, poručiti: "Sviraj MALO Srcem! STOP nasilju u Novom Sadu!"

13. feb 2014

Festival “Sviraj MALO Svoje!” ponovo će okupiti 14. februara u Novom Sadu lokalne autorske bendove koji će, povodom Dana zaljubljenih, poručiti: „Sviraj MALO Srcem! STOP nasilju u Novom Sadu!“

Grupe Azil 5, Gernika, Wolfram, Uvertira, Kler i 11 minuta, koji će nastupiti na četvrtom izdanju tog festivala u klubu Quarter, osvrnuće se tom porukom na problem učestalog nasilja na novosadskim ulicama u poslednje vreme.

“Na Dan zaljubljenih sviramo za Novi Sad – bezbedan grad!”, poručili su učesnici festivala.

Festival „Sviraj MALO svoje!“ predstavlja koncertnu i medijsku afirmaciju nove srpske muzičke scene i bendova koji su nastali nakon 2000. godine i koji neguju pop-rok i alternativni zvuk u širem kontekstu.

Festival se održava jednom godišnje, a ovom prilikom bend Azil 5 će promovisati svoj novi singl-spot za numeru „Boemska“, dok će se bendovi Gernika, Wolfram, Uvertira, Kler i 11 minuta koncentrisati na izvođenje debitantskih autorskih izdanja.

Karte se mogu kupiti na ulazu u klub Quarter po ceni od 300 dinara.

(SEEcult)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Udružena mladost
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga