SPO: Željno očekujemo povratak Miloševićeve porodice

Sve žrtve režima balkanskog kasapina biće zadovoljni tek kada Miloševići budu odgovarali za zlodela

12. mar 2012

Potpredsednik Srpskog pokreta obnove (SPO) Žika Gojković izjavio je danas da ta stranka „željno očekuje” povratak porodice pokojnog predsednika Srbije Slobodana Miloševića u zemlju, kako bi pravosudnim organima odgovorili na brojna pitanja na koja su ostali dužni da odgovore.

„Miloševićima nikada i nije bio zabranjen dolazak u Srbiju, jedino se zna gde bi prvo bili sprovedeni kada bi se pojavili, a SPO i sve žrtve režima balkanskog kasapina biće zadovoljni tek kada se to i dogodi”, naveo je Gojković u pisanoj izjavi za javnost.

Prema njegovim rečima, članovi porodice Milošević pravosudnim organima u Srbiji i građanima ostali su dužni da odgovore na pitanja o brojnim ubistvima i progonima političkih neistomišljenika i nezapamćenoj pljački građana Srbije.

Dodaa je da su Miloševići dužni da odgovore i na pitanja o nanošenju teških telesnih povreda članovima „Otpora“, švercu cigareta tokom devedesetih godina, protivzakonitoj dodeli kadrovskih stanova.

„SPO poziva Marka Miloševića da armiji mladih i nezaposlenih građana objasni na koji način se za kratko vreme nošenjem gajbica može steći enormno bogatstvo. Verujemo da će njegovi saveti biti od koristi za smanjenje broja nezaposlenih i gladnih u Srbiji, koji se nalaze u takvoj situaciji zahvaljujući blagodetima režima njegovog oca”, naveo je Gojković.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Ekipa
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga