SNS tvrdi da ne kupuje glasove u Vrbasu

Dva automobila preprečila put autobusu u Vrbasu koji je prevozio radnike i nudili im novac za glasove

18. sep 2013

Šef izbornog štaba SNS u Vrbasu Luka Petrović demantovao je danas da članovi ili bilo ko blizak toj stranci nudi građanima novac kako bi na predstojećim izborima 13. oktobra u tom gradu glasali za njih.

Petrović je kazao da su dva automobila preprečila put autobusu u Vrbasu koji je prevozio radnike, ušli u njega i predstavili se kao članovi nevladine organizacije koja je bliska SNS i rekli da u toj partiji postoje bogati ljudi koji su spremni da za glas naprednjacima plate od 1.200 do 2.000 dinara.

„To nema nikakve veze sa nama, niti smo se ikada bavili kupovinom glasova…Niti ćemo to raditi“, rekao je Tanjugu Petrović.

On je odbacio bilo kakvu mogućnost da SNS stoji iza toga i pozvao nadležne državne organe da ispitaju o čemu se radi i privedu počinioce tog dela.

„Ono što mi kao stranka možemo je da našim ljudima, idejama i programom osvajamo izbore, baš kao što smo to učinili u Zemunu, Zeječaru, Kosjeriću, Srborbranu, ali nikako na ovaj način“, poručio je Petrović.

Sa SNS u koaliciji na izbore izlaze i kandidati SDPS, Pokreta socijalista, Nove Srbije, SPO i Rusinske demokratske stranke.

(Tanjug) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Mali šef
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga