SNS: 365 dana napredovanja Novog Sada

Aktivisti na rolerima delili novine koje šire "istinu"

15. sep 2013

Aktivisti Srpske napredne stranke (SNS) delili su po gradu novine pod nazivom „365 dana napredovanja“, u kojima su izneli rezultate rada gradske vlasti predvođene SNS-om u poslednjih godinu dana.

Na 24 stranice SNS nabraja šta je sve gradska vlast učinila otkako je koalicija predvođena „naprednjacima“ preuzela vlast od koalicije predvođene Demokratskom strankom, u septembru 2012. godine

U podnaslovu novina piše da je reč o „novinama za Novosađane i sve koji žele da znaju istinu“

„Velike investicije u komunalnom sektoru“, glavni je naslov u novinama, koje su u centru grada sinoć besplatno delili aktivisti SNS na rolerima.

S druge strane, opozicione Demokratska stranka (DS) i Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) organizovale su proteklih dana odvojene protestne ulične akcije protiv gradskih vlasti.

Oni su optužili gradske vlasti da za godinu dana vladanja nisu doveli niti jednu investiciju u Novi Sad, da su prekomerno zapošljavali partijske kadrove u gradska javna i komunalna preduzeća, da je pogoršano stanje bezbednosti u gradu, te da Novi Sad propada.

Na vlasti u Novom Sadu je koalicija SNS, Socijalističke partije Srbije, Demokratske stranke Srbije, Srpskog pokreta obnove, organizacije Treća Srbija i pokreta Drina-Dinara-Dunav.

Treća Srbija i Drina-Dinara-Dunav nisu učestvovali na lokalnim izborima maja prošle godine, već su nastali iz pokreta Dveri, odnosno iz Romske demokratske stranke.

U opoziciji su DS, LSV i Srpska radikalna stranka.

(Autonomija) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga