Snoop Dogg i Fatboy Slim oduševili Exit

Snoop Dogg je pohvalio novosadsku publiku i rekao da bi „sve ponovio još jednom”

12. jul 2013

Najveća zvezda druge večeri Egzit festivala, američki reper Snoop Dogg poznat kao Snoop Lion, priuštio je svojim obožavaocima na mejn stejdžu kombinaciju starih hip-hop pesama i rege zvukova sa najnovijeg albuma „Reincarnated”.

On je nakon koncerta izjavio da kombinuje pesme koje izvodi kao Snoop Dogg sa onima koje su delo Snoop Liona jer ne želi da „zatvori vrata” publici i uskrati ih za one starije pesme koje dobro znaju i vole.

Snoop Dogg je pohvalio novosadsku publiku i rekao da bi „sve ponovio još jednom”.

„Publika je bila sjajna, dali su mi mnogo pozitivne energije. Volim da nastupam pred publikom koja uživa u mojoj muzici, a oni su večeras uživali i to je ono što me pokreće da radim ovo što radim. Voleo bih da dođem ponovo i sve ovo uradim iz početka”, izjavio je Snup dog na konfernciji za novinare nakon koncerta.

SnoopPo svemu sudeći, ova kombinacija dinamičnih hip-hop ritmova sa razigranim rege pesmama novog albuma za publiku je bila dobitna, ali je najveće oduševljenje ipak izazvala pesma „Young, wild and free” iz 2011. godine u kojoj u originalu gostuje popularni pevač Bruno Mars.

Drugo veče festivala bilo je sa istim oduševljenjem publike ispraćeno i na Dance areni, gde je oko 3 sata posle ponoći nastupio Fatboy Slim uz transparent „Eat, sleep, rave, repeat”.

Dance arena je zabeležila nezapamćenu posetu tokom nastupa ovog velikana elektronske muzike, pa je zbog velike gužve u jednom momentu bila zatvorena za nove posetioce.

Kako se navodi na sajtu Egzita, Fatboy Slim se seća nastupa koji je na ovom festivalu imao pre osam godina i već je unapred mogao da pretpostavi da će interesovanje i reakcije publike biti toliko snažne kao sinoć na Dance areni.

Drugo veče Egzita, festival je pokrenuo sve svoje kapacitete, pa su nastupi na Fusion bini trajali do pred samu zoru, a najuporniju publiku tada su zabavljali beograđani Bad Copy koji su ranije te večeri nastupili i kao predgrupa Snoop Dogg-u.

Pre njih nastupio je Kiril Džajkovski, a Fusion je digao na noge i odlično raspoloženi Rambo Amadeus, na čijem nastupu se u više navrata čuo grohotan smeh publike.

„Prvi put u istoriji šou biznisa uspostavićemo ‘gluvi fanki’. Evo videćete, mi ćemo u jednom momentu prestati svirati, a vi ćete nastaviti plesati”, zabavljao je publiku neumorni Rambo.

Žurke i dobar provod sinoć su krenule i na ostalim binama, veliko interesovanje, kao i prethodnih godina, vlada za diskoteku na slušalicama zvanu „Silent Disco”, a posetioci se ove godine hrabro odlučuju da i sami nastupe na karaoke bini, koja najboljima donosi i nagrade.

Negodovanje posetilaca osetilo se na jednom od najomiljenijih sastajališta i mesta za kratki odmor na Exitu, odnosno u ulici u kojoj su godinama unazad radili kafići sa baštama, a koja je zbog nesporazuma vlasnika i organizatora Exita zatvorena za posetioce.

Prema nezavičnim procenama, Exitom je sinoć šetalo i plesalo oko 40.000 ljudi, a još veće gužve se očekuju trećeg dana kada će nastupiti The Prodgy, jedan od najomiljenijih bendova u Srbiji.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Udružena mladost
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga