Smenjeno rukovodstvo Radio televizije Vojvodine

Upravni odbor RTV-a razrešio je danas dužnosti generalnog direktora RTV, direktora televizije i glavne i odgovorne urednike radija i televizije zbog, kako je navedeno, lošeg rejtinga ove medijske kuće

11. apr 2011

Upravni odbor Radio televizije Vojvodine (RTV) razrešio je danas dužnosti generalnog direktora RTV, direktora televizije i glavne i odgovorne urednike radija i televizije zbog lošeg rejtinga ove medijske kuće, saopštio je Upravni odbor.
Kako se navodi, do izbora novog menadžmenta, oni će ostati na tim funkcijama kao vršioci dužnosti. Dodaje se da će tokom ove sedmice biti izabrano novih šest članova Upravnog odbora, a novoizabrani Upravni odbor će zatim odrediti nove rukovodeće ljude.
“Prema poslednjoj analizi gledanosti i slušanosti Upravni odbor je negativno ocenio rezultate i smatra se da su građani u Vojvodini zaslužili bolji program za svoj novac”, navodi se u saopštenju.
Upravni odbor je izrazio nadu da će konačno naići i na razumevanje osnivača i da će Vlada Srbije finansijski, tehnički i prostorno pomoći RTV da se oporavi od štete koja joj je naneta u NATO bombardovanju 1999. godine, a koja je procenjena na 70 miliona dolara.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga