Slobodanka Ninić najavila tužbu protiv policije i izvršitelja zbog polomljene ruke

Ona je operisana u Kliničkom centru

17. sep 2019

Novosađanka Slobodanka Ninić, kojoj je prilikom prinudnog iseljenja iz doma u Modene 1 polomljena ruka, najavila je da će podneti tužbu protiv policije i izvršitelja.

Na zahtev izvršitelja, policija i vatrogasci su provalili vrata stana u Tanurdžićevoj palati i prilikom iseljenja povredili Slobodanku Ninić. Ona se nalazi u Kliničkom centru Vojvodine, gde je izvedena operacija.

Slobodankin suprug, Miroslav, potvrdio je za list „Danas“ da je ona zatražila od advokata da proveri kakve su mogućnosti da tuži policiju, izvršitelja i možda još nekog ko je odgovoran za njeno povređivanje i nasilno izbacivanje iz stana.

Šesti, nenajavljeni pokušaj iseljenja porodice Ninić iz stana u Tanurdžićevoj palati bio je 9. septembra. Porodica Ninić je stan uzela na kredit 2007. godine i zbog kašnjenja otplate dve rate banka je aktivirala klauzulu iz ugovora da su dužni da u celosti isplate kredit. U proteklih 12 godina otplatili su oko 80.000 evra, a sada je trebalo da keširaju još toliko, što nisu bili u mogućnosti.

(Danas/021, foto: Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Tvoje lice zvuči poznato
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga