Share festival u organizaciji Exita

SHARE je trodnevni festival koji će se održati u Beogradu od 7. do 9. aprila u organizaciji The State of Exit Fondacije i The State Of Exit. Festival će ugostiti predavače iz vodećih svetskih firmi i univerziteta, marketinške gurue socijalnih mreža, vodeće internacionalne zvezde iz oblasti internet aktivizma i socijalne prakse, neke od najpoznatijih blogera sveta...

18. mar 2011

SHARE je trodnevni festival koji će se održati u Beogradu od 7. do 9. aprila u organizaciji The State of Exit Fondacije i The State Of Exit.

Festival će ugostiti predavače iz vodećih svetskih firmi i univerziteta, marketinške gurue socijalnih mreža, vodeće internacionalne zvezde iz oblasti internet aktivizma i socijalne prakse, neke od najpoznatijih blogera sveta…

Inovativna SHARE by Day edukativna platforma i intenzivne SHARE by Night with Tuborg žurke, predstavljaju dve programske celine festivala.

Kroz predavanja, radionice i izložbe koje će voditi predstavnici giganata kao što su Google, Yahoo, MIT, marketinški magovi iz tima Baraka Obame, i mnogi drugi, a uz nastupe izvodjaca kao sto su Carl Craig, Jimmy Edgar, Rustie, MJ cole, Does It Offend You, Yeah?, Beograd će u aprilu postati centar razmene znanja iz oblasti socijalnog internet aktivizma i novih tehnologija na nivou koji još nije viđen u regionu.

Događaj se zove SHARE – jer odražava želju organizatori da deli i da ohrabri druge da dele. Tokom 2011. mi delimo iskustvo, razmenjujemo znanje, informacije i kao i uvek – dobru muziku.

Više informacija na:

1. http://t.co/c8KaiLv
2. http://t.co/REIFLie
3. http://sut5.co.uk/l/c.php?c=15632&ct=5506
4. http://sut5.co.uk/l/c.php?c=15632&ct=6763

Maja Leđenac

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga