Saveza za Srbiju: Napad na Stefanovića posledica najprljavije hajke Vučićevog režima

"Sa jezika mržnje sada su prešli štangle i razbijanje glava"

23. nov 2018

Predsednik Levice Srbije i jedan od osnivača Saveza za Srbiju (SzS) Borko Stefanović i aktivisti Levice Boban Jovanović i Marko Dimić brutalno su pretučeni danas u Kruševcu od strane „batinaša naoružanih šipkama“ uoči održavanja tribine Saveza za Srbiju, saopšteno je iz SzS.

Usled težih povreda glave, Borko Stefanović je prevezen u Urgentni centar, Jovanoviću su izbijena dva zuba i rasečena usna, dok je Dimić zadobio više udaraca u glavu.

Kako je navedeno, grupa batinaša naoružanih šipkama presrela su Stefanovića ispred MZ Rasadnik u Kruševcu, oborila ga na asfalt i besomučno tukla. Pošto su Stefanoviću u pomoć pritrčali Jovanović i Dimić, napadači su se obrušili i na njih.

Iz Saveza su naveli da je napad na članove Saveza za Srbiju posledica najprljavije hajke koju režim Aleksandra Vučića svakodnevno vodi protiv političkih neistomišljenika.

„Uzurpirajući gotovo celokupan medijski prostor, kukavički crta metu na leđa svakog ko se usudi da misli drugačije, a sa jezika mržnje sada su prešli štangle i razbijanje glava“, naveli su iz saveza.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga