Savez za Srbiju: Legitimisanje učesnika protesta još jedan pokazatelj fašizacije

"Vučić više ne može sakriti istinu koju zna cela Srbija – da je prezren i kraj mu je blizu"

03. mar 2019

Savez za Srbiju saopštio je danas da je legitimisanje učesnika subotnjeg protesta u Beogradu i to samo zbog lepljenja nalepnica, još jedan je pokazatelj „fašizacije“ države pod rukovodstvom Aleksandra Vučića koji je „umislio da je policija njegova privatna garda i da može da je zloupotrebljava za svoje lične ratove protiv građana ove zemlje“.

„Jasno nam je da Aleksandar Vučić, koji sedam godina truje Srbiju svojim lažima, ne može da podnese da te svoje iste laži vidi oblepljene po ulicama Beograda. Međutim, nedopustivo je to što svoju sramotu pokušava da sakrije bezočnom zloupotrebom državnih organa – tako što grad preplavljuje policijskim automobilima, sa nalogom da presreću građane i legitimišu ih“, ocenjeno je u saopštenju.

Kako je navedeno, Vučić možda i može da ucenjuje radnike JKP Gradska čistoća da „ekspresnom brzinom uklanjaju nalepnice sa njegovim lažima, može da tera policiju da maltretira i zastrašuje građane, ali više ne može sakriti istinu koju zna cela Srbija – da je prezren i kraj mu je blizu“.

Iz Saveza mu poručuju da će od sada svakog dana u nedelji, na svakom mestu lepiti nalepnice sa njegovim lažima.

„Pa nek proba da pohapsi sve nas, odnosno celu Srbiju“, navode iz Saveza za Srbiju.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga